ابزارهای ضروری برای ساخت مبلمان: راهنمای کاربردی برای حرفه‌ای‌ها

ابزارهای ضروری برای ساخت مبلمان: راهنمای کاربردی برای حرفه‌ای‌ها
  • دقیقه 14
  • 550
  • 0

به قلم فرناز اصلاح

26 بهمن 1403

مبل‌سازی تلفیقی از هنر و صنعت است. پس برای ساخت مبل، مانند هر صنعت و هنری، به ابزارهای متناسب با این حرفه نیاز پیدا می‌کنید. انواع ابزار مبل سازی بسیار متنوع هستند: ابزارهای دستی ساده مانند چکش و میخ‌کش، ابزارآلات برقی مانند اره گردبر، فارسی‌بر و حتی ماشین ابزارهایی از قبیل اره نواری و ماشین گندگی. در کنار انتخاب ابزار مناسب، داشتن مهارت کار با ابزار باعث می‌شود تا مبلمانی زیبا و کاربردی را تولید کنید.

در این راهنمای جامع و کاربردی، ابزارهای ضروری برای ساخت مبلمان را معرفی می‌کنیم.

رونیکس را بخوانید.

تجهیزات ایمنی در مبل‌سازی

حتماً این جمله را شنیده‌اید: «اول ایمنی، بعد کار!» حرفه مبل‌سازی هم از این قاعده مستثنی نیست. استنشاق مواد شیمیایی موجود در چسب و رنگ می‌تواند خطرناک باشد. هنگام کار با اره، پوشیدن لباس نامناسب می‌تواند به قیمت جانتان تمام شود. سروصدای زیاد ماشین‌آلات و ابزار مبل‌ سازی ممکن است برای شما گوش‌خراش باشد. به همین دلیل، شما هنگام کار با چوب و ساخت مبل، به ابزارها و تجهیزات ایمنی مانند عینک ایمنی، شیلد صورت، دستکش‌ ایمنی، لباس کار، کفش ایمنی، گوش‌گیر و ماسک تنفسی نیاز پیدا می‌کنید.

تجهیزات ایمنی برای مبل‌سازی

ابزارهای دستی در مبل‌سازی: معرفی کامل و کاربردها

برای ساخت مبل به ابزارها، لوازم و تجهیزات مختلف نیاز دارید. در کارگاه‌های مبل‌سازی، ابزارهای دستی مانند پیچ گوشتی، انبردست، سوهان و … بسیار پرکاربرد هستند. در این بخش، مهم‌ترین ابزارهای دستی مورد استفاده در مبل‌سازی را بررسی می‌کنیم.

1.چکش

چکش، یکی از ابزارهای دستی ساده اما بسیار مهم برای مبل‌سازی است. انواع چکش مهندسی، چکش پلاستیکی و چکش دو شاخ یا میخ کش برای کوبیدن یا بیرون‌کشیدن میخ در حرفه مبل‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سری یا کلگی چکش‌ها پهن یا باریک است. هرکدام هم کاربرد خاص خود را دارند. به عنوان مثال، برای کوبیدن میخ‌هایی با کلگی بزرگ به قطعه کار، از چکش سر پهن استفاده می‌شود.

میخ کش چیست| معرفی انواع میخ کش + مقایسه میخ کش و چکش

چکش دوشاخ رونیکس

2.انبر

ابزار ساخت مبلمان بسیار متنوع است. انبر، یکی از ابزارهای ساده اما مهم در ساخت مبلمان است. برای نگهداشتن و مهار قطعات کار، بریدن سیم و مفتول و حتی بیرون‌کشیدن میخ، از انواع انبر مانند انبردست، سیم‌چین و دم‌باریک استفاده کنید.

3.آچار

آچار وسیله‌ای است که نه فقط نجار و مبل‌ساز، بلکه مبتدی‌ها هم چند مدل از آن را در جعبه ابزار خود دارند.
موقع ساخت مبل، برای محکم‌کردن یا نگه‌داشتن اتصالات و نصب قطعات مختلف به انواع آچار در سایزهای متفاوت نیاز پیدا می‌کنید. پیشنهاد می‌کنیم به مدل‌های متنوع و باکیفیت آچار رونیکس نگاهی بیندازید!

4.اره دستی و کمان اره

برای ایجاد برش‌های ظریف و دقیق، اره دستی و کمان اره به کارتان می‌آیند. اره دستی، دارای تیغه‌ای پهن با دندانه‌های درشت است و برای برش تخته و الوار از آن استفاده می‌شود. اما کمان اره چیست؟
هنگام ساخت مبلمان، برای ایجاد برش‌های منحنی و طرح‌های تزئینی می‌توانید از کمان اره استفاده کنید.

کمان اره رونیکس

5.مغار یا اسکنه

مغار، یکی دیگر از ابزارهای ضروری ساخت مبلمان است که با نام اسکنه نیز شناخته می‌شود. این ابزار دارای تیغه‌ای فلزی و دسته‌ای معمولاً چوبی است. مغار برای ایجاد برش‌های تزئینی و ظریف روی سطح چوب کاربرد دارد.

6.پیچ‌گوشتی

پیچ گوشتی، یکی دیگر از ابزارهای ضروری ساخت مبلمان است. برای بازکردن و بستن پیچ‌های قطعات کار، از سایزها و مدل‌های مختلف پیچ گوشتی دستی دوسو، چهارسو و … استفاده می‌شود.

7.سوهان

سوهان یا چوب‌ساب، ابزاری ساده اما پرکاربرد است که در ابعاد و اندازه‌های متنوعی تولید می‌شود. موقع ساخت مبل، سطوح چوبی را با کمک سوهان صاف کنید و صیقل بزنید. زبری سوهان‌ها بسته به کاربردشان متفاوت است و هرکدام برای انجام کارهای خاصی طراحی شده‌اند.

ابزارآلات دقیق و اندازه‌گیری برای ساخت مبل

دقت در اندازه‌گیری، یکی از مهم‌ترین اصول برای ساخت هر محصولی است. برای اینکه مبلمان باکیفیتی بسازید، باید قطعات مختلف را با دقت بالایی اندازه‌گیری کنید. در این بخش، چند مورد از مهم‌ترین ابزارهای اندازه‌گیری مورد استفاده در صنعت مبلمان را معرفی می‌کنیم.

1.متر

موقع اندازه‌گیری ابعاد قطعات کار می‌توانید از متر استفاده کنید. متر فلزی یا پارچه‌ای، متر مهندسی و متر لیزری در صنعت مبلمان کاربردهای زیادی دارند.

متر رونیکس

2.کولیس

کولیس (Caliper) چیست؟ کولیس، یکی از ابزارهای دقیق و اندازه‌گیری با دقت بسیار بالا است که در ساخت مبلمان کاربردهای فراوانی دارد. از انواع کولیس مانند کولیس دیجیتالی، ورنیه، عقربه‌ای و … برای اندازه‌گیری طول، عرض، قطر، ضخامت و عمق قطعات چوبی یا فلزی استفاده می‌شود.

کولیس رونیکس

3.تراز

هنگام مونتاژ قطعات مختلف مبل، برای بررسی همسان‌بودن یا ترازبودن سطوح یا عمودبودن زوایای قطعات کار، از تراز استفاده می‌شود. رونیکس، انواع تراز دستی و تراز لیزری را تولید می‌کند. ترازهای لیزری رونیکس از دقت و سرعت فوق‌العاده بالایی برخوردار هستند.

4.یراق‌آلات و متعلقات

برای ساخت مبلمان، علاوه‌بر ابزارآلات، به متعلقات و یراق‌آلات مختلف نیاز پیدا می‌کنید. انواع پیچ و مهره، چسب، میخ و منگنه، یراق‌های تزئینی و … تنها نمونه‌هایی از متعلقات و یراق‌آلات ساخت مبل هستند. در این بخش، مهم‌ترین آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

5.انواع پیچ و مهره‌

از انواع پیچ و مهره در ساخت مبلمان استفاده می‌شود. پیچ رشته‌ای یا رزوه‌دار، اتصالات بسیار محکمی را بین قطعات چوبی ایجاد می‌کند. در صنعت چوب و برای ساخت مبلمان، از پیچ‌ پروانه‌ای، پیچ آلن، پیچ MDF و سایر پیچ‌ها نیز استفاده می‌شود.

6.چسب‌ها

چسب‌ها برای ایجاد اتصال در مبل‌سازی نقش زیادی دارند. برای اتصال کلافی چوب، اتصال و مونتاژ قطعات چوبی به همدیگر، اتصال فوم و اسفنج مبل، باید از چسب استفاده کنید.
چسب PVA (چسب چوب)، چسب حرارتی، چسب اپوکسی، چسب فوم و چسب پلی اورتان، از مهم‌ترین چسب‌های مورد استفاده برای مبل‌سازی هستند.

چسب صنعتی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ | معرفی کامل چسب صنعتی

چسب چوب برای مبل سازی

7.میخ و منگنه

برای اتصال قطعات چوبی، تثبیت پارچه روی کلافی و چوب و نصب قطعات مختلف، به اتصال‌دهنده‌هایی مانند میخ و منگنه نیاز پیدا می‌کنید. پس همیشه در جعبه ابزارتان، میخ نجاری، میخ سرگرد، منگنه تخت، منگنه شانه‌ای، منگنه مبلی و سایر انوع میخ و منگنه را داشته باشید.

ابزارآلات برقی در ساخت مبل: افزایش سرعت و دقت

ابزارآلات برقی موجب افزایش دقت و سرعت ساخت مبل می‌شوند و در نهایت، بر روی کیفیت ساخت مبل تاثیر می‌گذارند. نجارها و استادکاران صنعت چوب، به ابزارآلاتی مانند سنباده لرزان، دریل و پیچ گوشتی برقی، ابزار دستی برقی می‌گویند؛ چراکه می‌توانند این ابزارها را در دست بگیرند و به راحتی با آن‌ها کار کنند. در این بخش، مهم‌ترین ابزارهای برقی مورد استفاده در ساخت مبلمان را معرفی می‌کنیم.

1.اره افقی بر

تیغ اره افقی بر، چوب را با حرکت رفت و برگشتی برش می‌زند. می‌توانید از اره افقی‌بر یا اره همه‌کاره، علاوه‌بر برش چوب، برای برش پلاستیک، فلز و … استفاده کنید. قابلیت‌های اره افقی‌بر با توجه به برند تولیدکننده و مشخصات فنی آن متفاوت است.

اره افقی بر شارژی براش‌لس 20 ولت مدل 8904

2.اره عمود بر

اره عمودبر یا اره چکشی در صنایع مختلف مانند ساختمان‌سازی، خودروسازی و … کاربرد دارد. همچنین، در صنعت چوب و هنگام ساخت مبل، از اره عمودبر برای ایجاد برش‌های زاویه‌ای، طرح‌های منحنی‌شکل و … در قطعات چوبی استفاده می‌شود.

اره عمودبر رونیکس

3.اره فارسی بر

فارسی‌بر، یکی از ابزارهای ضروری ساخت مبلمان است. دقت بالا و قابلیت ایجاد برش چوب و MDF در زوایای مختلف، از مشخصات یک اره فارسی‌بر خوب هستند.
اره‌های فارسی‌بر در انواع تسمه‌ای و گیربکسی، ثابت و کشویی یک‌طرفه و دوطرفه در بازار ابزار موجود هستند. اگر برای تجهیز کارگاه مبل‌سازی خود به دنبال یک اره فارسی‌بر باکیفیت می‌گردید، پیشنهاد می‌کنیم به مدل‌های متنوع فارسی‌بر برقی رونیکس نگاهی بیندازید.

4.اره گرد بر

در صنعت مبل‌سازی می‌توانید از اره گردبر یا اره دیسکی برای تنظیم زاویه و عمق برش استفاده کنید. هنگام خرید اره گردبر برقی به مشخصاتی مانند قدرت موتور، طراحی ارگونومیک بدنه، قطر تیغ اره و ظرفیت برش آن توجه کنید.

5.دریل و پیچگوشتی

برای سوراخ‌کردن قطعات چوبی به دریل نیاز پیدا می‌کنید. استفاده از یک پیچ گوشتی برقی باکیفیت نیز سرعت پیچ‌کاری قطعات را بالا می‌برد. به همین دلیل، دریل و پیچ گوشتی از مهم‌ترین ابزارهایی هستند که می‌توان آن‌ها را در هر کارگاه مبل‌سازی پیدا کرد.
اما چگونه بهترین دریل برقی را انتخاب کنیم؟ توجه به قدرت موتور، بدنه ارگونومیک و نوع و ظرفیت سه‌نظام به شما کمک می‌کند انتخاب بهتری داشته باشید.

پیچ گوشتی برقی چیست؟

6.انواع فرز

فرز از مهم‌ترین ابزارها و تجهیزات ساخت مبل است. اور فرز نجاری برای شکل‌دهی به لبه‌ها، ایجاد زهوار، ساخت دسته‌های مبلمان و … کاربرد دارد. از لبه‌گیر برای پرداخت، لبه‌گیری و پلیسه‌گیری سطوح چوبی استفاده می‌شود.
از فرز انگشتی و فرز مینیاتوری برای حکاکی و منبت‌کاری قطعات مبلمان استفاده می‌شود. با فرز همه‌کاره می‌توانید قطعات چوبی را به راحتی برش بزنید و پرداخت کنید.

فرزهای برقی رونیکس در یک نگاه

اورفرز رونیکس

7.منگنه کوب و میخکوب برقی

برای اتصال قطعات چوب، پارچه و … به همدیگر باید از میخ و منگنه استفاده کنید. میخکوب و منگنه‌کوب برقی، سرعت کار را بسیار بیشتر می‌کنند. در هر کارگاه نجاری، کابینت‌سازی یا مبل‌سازی می‌توانید مدل‌های مختلف میخکوب و منگنه‌کوب را پیدا کنید.
موقع خرید میخ کوب و منگنه‌کوب برقی به مواردی مثل قدرت موتور دستگاه، ظرفیت خشاب، طراحی ارگونومیک بدنه و گیج میخ و منگنه توجه کنید.

مدل‌های منگنه‌کوب‌های بادی جیت در یک نگاه

8.رنده برقی

رنده برقی یکی از ابزارهای ضروری ساخت مبلمان است. از این ابزار کوچک و بسیار پرکاربرد برای رنده‌کردن و صاف‌کردن سطح چوب، لبه‌گیری و پرداخت قطعات مبلمان استفاده می‌شود.
توصیه می‌کنیم قبل از شروع کار، صفر تا ۱۰۰ طرز استفاده از رنده برقی را یاد بگیرید. همچنین، برای ایجاد دوراهه در قطعات چوبی می‌توانید از رنده بغل دوراهه برقی کمک بگیرید.

رنده برقی رونیکس

9.چرخ پوست

نجارها به دستگاه پولیش، چرخ پوست می‌گویند. برای پرداخت نهایی و پولیش قطعات مبلمان از یک دستگاه پولیش برقی سبک‌وزن، قدرتمند و باکیفیت، همراه با پد پشمی مرغوب استفاده کنید.

10.سنباده لرزان برقی

سنباده لرزان برقی، یکی از مهم‌ترین ابزار مبل سازی است. این ابزار برای صاف‌کردن و پرداخت قطعات مبل به کار می‌آید. در سنباده لرزان اوربیتال، ترکیب حرکت دورانی و اوربیتال صفحه سنباده موجب پرداخت بسیار باکیفیت سطوح چوبی می‌شود.

اهمیت انتخاب رنگ مناسب مبلمان در طراحی دکوراسیون داخلی

11.پیستوله رنگ‌پاش

یک پیستوله رنگ‌پاش برقی، سرعت و دقت کار شما را در پروژه‌های رنگ‌کاری محصولات چوبی بالاتر می‌برد. پس موقع رنگ‌کردن قطعات مبلمان، از این دستگاه استفاده کنید. موقع خرید پیستوله رنگ‌پاش، به سیستم رنگ‌پاشی، جنس بدنه و خدمات پس از فروش دستگاه توجه کنید.

پیستوله رنگ‌پاش رونیکس

*نکته:
تمام ابزارآلاتی که در این بخش بررسی کردیم، در انواع شارژی و بادی یا پنوماتیک هم تولید می‌شوند. اگر در کارگاه مبل‌سازی خود کمپرسور باد دارید، می‌توانید از ابزارهای پنوماتیک مانند فرز انگشتی بادی، میخکوب و منگنه کوب بادی استفاده کنید.
ابزارهای شارژی مانند دریل پیچگوشتی شارژی هم قدرت مانور شما را حین کار با چوب بیشتر می‌کنند.
بنابراین، با توجه به امکانات کارگاهی و کاربرد مورد نظر، انتخاب نوع ابزار براساس منبع تغذیه برعهده شما است.

ماشین ابزارهای سنگین مورد نیاز در کارگاه‌های مبل‌سازی

در کارگاه‌های مبل‌سازی کوچک و بزرگ، علاوه‌بر ابزارهای دستی، برقی، بادی، شارژی و بنزینی، از ماشین‌ابزارهای سنگین استفاده می‌شود.
این دستگاه‌ها کارهایی از قبیل برش، فرم‌دهی، سوراخ‌کاری، اتصال، پرداخت، روکش‌کاری، رنگ‌کاری قطعات چوبی را آسان‌تر می‌کنند. همچنین، سرعت، دقت و کیفیت کار را بیشتر می‌کنند. نهایتاً هم باعث می‌شوند تا محصولات بیشتری را در زمان کمتری تولید کنید. در صنعت مبل‌سازی، از دستگاه‌های برش پارچه و چرخ خیاطی صنعتی نیز استفاده می‌شود. در این بخش، مهم‌ترین ماشین‌ابزارهای کارگاه‌های مبل‌سازی حرفه‌ای را معرفی می‌کنیم.

مراحل ساخت مبل به زبان ساده؛ از طراحی تا تولید

1.پمپ باد

وجود پمپ باد یا کمپرسور هوا در کارگاه مبل‌سازی باعث می‌شود تا بتوانید از انواع ابزارهای پنوماتیکی مانند دریل، فرز، میخکوب و منگنه‌کوب استفاده کنید. هر چقدر حجم مخزن کمپرسور باد بیشتر باشد، باعث می‌شود شما زمان بیشتری بتوانید با آن کار کنید.

2.اره فلکه

موقع ساخت مبل، برای ایجاد برش‌های ساده و منحنی در قطعات بزرگ چوبی از اره فلکه یا اره نواری استفاده می‌شود. اره فلکه از اجزایی شامل دو فلکه یا چرخ بزرگ، موتور الکتریکی، تیغ اره و محافظ آن، گونیا و میز کار تشکیل شده است. اره فلکه به دو دسته افقی و عمودی تقسیم می‌شود.

اره فلکه رونیکس

3.اره میزی

در کارگاه‌های مبل‌سازی، برای ایجاد برش‌های طولی، عرضی، کنشکاف، دوراهه، دورکنی و … در قطعات چوبی از اره میزی استفاده می‌شود.
اره‌های میزی، معمولا سه‌کاره یا چندکاره هستند. توجه کنید که استفاده ایمن از اره میزی، سلامت شما را تضمین می‌کند.

اره میزی رونیکس

4.اره دورکن

برای ایجاد برش‌های طولی و عرضی مستقیم یا برش‌های زاویه‌دار از اره دورکن یا میز برش MDF استفاده می‌شود. این دستگاه، قابلیت برش چوب، PVC و فرآورده‌های چوبی مانند MDF را دارد. هنگام کارکردن با این دستگاه، رعایت نکات ایمنی را فراموش نکنید.

5.ماشین CNC

CNC مخفف عبارت Computer Numerical Control بوده و به معنای کنترل عددی کامپیوتری است. موقع ساخت مبلمان، با کمک دستگاه CNC می‌توانید برش‌کاری، سوراخ‌کاری و حکاکی روی چوب و MDF را با دقت و سرعت فوق‌العاده بالا انجام دهید.
فرآیندهای مبل‌سازی با استفاده از انواع دستگاه CNC مانند CNC شیارزن، CNC سوراخ‌زن، CNC خراطی و … بسیار راحت‌تر می‌شوند.

دستگاه CNC برای خراطی چوب

6.کف رنده و گندگی

برای صاف و یک‌دست‌کردن تخته‌های چوبی از ماشین کف‌رنده یا کف‌رند استفاده می‌شود. این ماشین، عملکردی شبیه رنده‌های دستی یا برقی را دارد؛ با این تفاوت که سرعت و دقت آن بسیار بالاتر است.
ماشین گندگی، یکی از تجهیزات ساخت مبل است که عملکردی شبیه رنده دارد. قطعه چوبی در حال ساخت، نهایتاً برای صاف و یک‌دست‌شدن، به وسیله دستگاه گندگی تراشیده می‌شود.

دستگاه رنده گندگی رونیکس

7.دریل ستونی

در کارگاه‌های مبل‌سازی برای سوراخ‌کاری دقیق و عمیق قطعات چوبی از دریل ستونی استفاده می‌شود. با کمک این دستگاه‌ها می‌توانید قطعات مبلمان را به‌راحتی، خزینه‌کاری، پخ‌زنی و سوراخ کنید.

8.ماشین خراطی

برای فرم‌دهی و تراش‌دادن پایه‌ها و دسته‌های مبل از ماشین خراطی استفاده می‎‌شود. ماشین خراطی به انواع سادۀ پایه‌دار و رومیزی، ماشین کپی‌تراش CNC دستی و اتوماتیک تقسیم‌بندی می‌شود. ماشین خراطی برای ساخت مصنوعات چوبی تزئینی مانند کاسه، بشقاب، مجسمه چوبی و … هم کاربرد دارد.

9.دستگاه‌‌های برش فلز

اگر از قطعات فلزی برای ساخت مبلمان استفاده می‌کنید، وجود دستگاه‌های جوشکاری و ماشین‌آلات برش یا اتصال فلزات در کارگاه مبل‌سازی شما ضروری است.

10.پرس وکیوم

اگر می‌خواهید از چوب یا فرآورده‌های روکش‌شده برای ساخت مبلمان استفاده کنید، دستگاه پرس وکیوم به کمک شما می‌آید. از این دستگاه برای چسباندن روکش‌های مختلف مانند روکش چوبی طبیعی، های‌گلس و … بر روی قطعات کار استفاده می‌شود.

11.دستگاه برش پارچه

در کارگاه‌های حرفه‌ای مبل‌سازی، از دستگاه‌های CNC برش پارچه استفاده می‌شود.
این دستگاه‌ها، سرعت و کارایی بسیار بیشتری در مقایسه با قیچی‌های دستی دارند. در نتیجه، سرعت تولید محصولات را بالاتر می‌برند.

12.دستگاه برش اسفنج و فوم

دستگاه‌های برش فوم سرد و اسفنج، از دیگر تجهیزات ساخت مبلمان بوده و دارای یک میز ثابت برش هستند. این دستگاه‌ها با توان خروجی و ظرفیت برش متفاوت به بازار عرضه می‌شوند. بعضی از این دستگاه‌ها دارای تکنولوژی CNC هستند.

دستگاه برش فوم و اسفنج

آموزش رویه ­کوبی در مبلمان چوبی + آشنایی با ابزار

13.چرخ خیاطی صنعتی

در مبل‌سازی از چرخ خیاطی صنعتی برای دوخت روکش‌های پارچه‌ای و چرمی مبلمان استفاده می‌شود. این چرخ خیاطی‌ها موتور قدرتمندی دارند؛ دوخت دوبل، دوخت ضخیم و حتی دوخت چندلایه را انجام می‌دهند و همچنین، با سرعت بالایی کار می‌کنند. همین موضوع، سرعت تولید مبلمان را در کارگاه‌های مبل‌سازی بیشتر می‌کند.

سخن آخر

مبلمان‌سازی یکی از مشاغلی است که وابستگی زیادی به ابزارهای نجاری و کار با چوب دارد. از برش و فرم‌دهی چوب گرفته تا مونتاژ و پرداخت نهایی، تجهیزات و ابزارهای نجاری در فرآیند تولید مبلمان نقش اساسی دارند. این ابزارها در کنار افزایش دقت و ظرافت کار، سرعت فرآیند ساخت مبل را بیشتر می‌کنند.
در این مقاله از مجله رونیکس، فهرست جامعی از انواع ابزار مبل سازی را معرفی کردیم. به نظر شما جای کدام ابزار در این لیست خالی است؟ نظرات خود را در همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

ابزارهای دستی و برقی در مبل‌سازی چه تفاوتی دارند؟
انواع ابزار مبل سازی دستی ساختار ساده‌تری دارند و برای کارکردن با آن‌ها نیازی به استفاده از برق ندارید. منبع تغذیه ابزارآلات برقی مبل‌سازی، برق شهری است.
کدام دستگاه برای حکاکی روی چوب مناسب‌تر است؟
دستگاه‌های سی ان سی حکاکی روی چوب، سرعت و دقت بسیار بالایی دارند.
آیا دستگاه‌های برش فلز برای مبل‌سازی ضروری هستند؟
اگر در ساخت مبلمان از قطعات فلزی استفاده می‌کنید یا اساساً تولیدکننده مبلمان فلزی هستید، باید کارگاه خود را با دستگاه‌های برش فلز تجهیز کنید.
آیا می‌توان با ابزارهای ساده، مبلمان خانگی ساخت؟
اگر دقت و مهارت کافی برای کار با ابزار را داشته باشید، می‌توانید با ابزارهای ساده دستی و برقی این کار را در کارگاه خانگی خود انجام دهید.
کدام ابزارها برای تولید انبوه مبلمان ضروری هستند؟
برای تولید انبوه مبلمان، علاوه‌بر ابزارهای دستی ساده و ابزارهای برقی، شارژی و … باید از ماشین‌ابزارهای تخصصی تولید مبلمان استفاده کنید. در این مقاله، فهرست جامعی از ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای تولید انبوه مبلمان را معرفی کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.