- دقیقه 10
- 16383
- 2 نظر
به قلم پریسا سلیمانی
1 دی 1400
دریل های شارژی از جمله ابزارآلات پرکاربردی هستند که وجود آن ها در هر جعبه ابزاری لازم است و به دلیل نداشتن کابل قابلیت حمل به نقاط مختلف را دارند. با توجه به ویژگی های مفید و کاربرد گسترده ای که این نوع دریل ها دارند، توسط تولیدکنندگان مختلفی تولید و وارد بازار شده اند. بنابراین هنگامی که شخصی برای تهیه این ابزار به فروشگاه های ابزار یا آنلاین شاپ ها سر می زند، با انواع برندهای دریل شارژی مواجه خواهد شد که هرکدام از آن ها ویژگی ها و قیمت های مختلفی دارند.
برای این که کاربران بتوانند با آگاهی کامل از برندهای دریل شارژی انتخاب بهتری داشته باشند، ما در این مقاله به معرفی بهترین برندهای دریل شارژی اقدام کرده ایم. در واقع در این مقاله سعی کردیم شما را در شناخت برندها و معرفی محصولات برتر آن ها آشنا کنیم.
مزایای استفاده از دریل شارژی
همانطور که گفته شد دریل های شارژی کاربرد فراوانی در مشاغل مختلف و همچنین مصارف خانگی دارند. در حقیقت با توجه به مزایای دریل های شارژی نسبت به مدل سیمی یا برقی این دریل ها از محبوبیت بالایی برخوردار میباشند.
اولین مزیت دریل های شارژی بی نیازی از انرژی برق است. به دلیل عدم نیاز به برق مستقیم استفاده از این دریل ها در مکان هایی که دسترسی به پریز برق دشوار بوده، امکان پذیر شده است. وزن سبک و ابعاد کوچک دریل های شارژی باعث شده تا به راحتی حمل و نقل شوند و همچنین نداشتن کابل برق جابه جایی آن ها را به نقاط مختلف محیط کاری آسان می کند.
هنگامی که قرار است در ارتفاع و شرایط نامتعادل از دریل برای سوراخ کاری یا پیچ کاری سطوح مختلف استفاده نمایید، استفاده از دریل های شارژی اهمیت خود را نشان خواهد داد. همچنین هنگامی که می خواهید نقاط تنگ و باریک را سوراخ کاری نمایید، دریل های شارژی به دلیل نداشتن کابل گزینهای مناسبتر هستند. اکثر دریل های شارژی مجهز به دکمه چپگرد راستگرد هستند و به همین دلیل علاوه بر سوراخکاری قابلیت استفاده به عنوان یک پیچ گوشتی شارژی را نیز دارند. همچنین این نوع دریل ها به چراغ ال ای دی مجهز شده اند تا امکان کار در محیط های کم نور و تاریک برای کاربران فراهم شود.
بیشتر بخوانید:چرا کولر ماشین باد گرم میزند؟
برای انتخاب بهترین دریل شارژی، توجه به ویژگیهای کلیدی آن اهمیت زیادی دارد. ویژگی بهترین دریل شارژی شامل قدرت باتری بالا، زمان شارژ کوتاه و طراحی ارگونومیک است که استفاده طولانیمدت و راحت را فراهم میآورد. همچنین، قابلیت تنظیم سرعت و گشتاور به کاربر امکان میدهد با دقت بیشتری به انجام عملیاتهای مختلف بپردازد. دریلهای شارژی با باتریهای لیتیوم ـ یونی و سیستمهای حفاظتی مدرن، دوام و عملکرد بهتری را ارائه میدهند و از جمله گزینههای برتر در بازار به حساب میآیند.
دریل های شارژی با برندهای مختلفی در بازار موجود هستند که ویژگی های مختلفی دارند. یکسری از برندهای دریل شارژی سنتی هستند و سابقه ای طولانی در زمینه ابزارآلات دارند و ممکن است به دلیل اعتبار جز برندهای گران قیمتتر محسوب شوند. برندهایی نظیر بوش، ماکیتا، دیوالت و اینکو برندهای قدیمی و سنتی تری هستند.
انتخاب از بین پرفروشترین مارکهای دریل شارژی میتواند کمک کند بهترین گزینه را برای نیازتان پیدا کنید. مارکهای معروفی مانند DeWalt، Bosch، وMakita به دلیل کیفیت بالای ساخت، دوام و عملکرد مطلوب، در میان پرفروشترین مارکهای دریل شارژی قرار دارند. این برندها با ارائه ویژگیهایی چون باتریهای با عمر طولانی، قدرت بالای موتور و طراحیهای ارگونومیک توانستهاند رضایت بسیاری از کاربران را جلب کنند. بررسی پرفروشترین مارکهای دریل شارژی این امکان را میدهد که انتخابی مطمئن و کارآمد داشته باشید.
در ادامه به معرفی بهترین برندهای دریل شارژی خواهیم پرداخت تا با تولیدکنندگان مختلف این ابزار به خوبی آشنا شوید.
انواع برندهای دریل شارژی
ماکیتا
برند ماکیتا از برندهای قدیمی و نام آشنا در جهان است که احتمالاً اکثر افراد نام این برند را شنیده اند. شرکت ماکیتا در سال 1915 برای اولین بار با فروش و تعمیر ابزارهای برقی در ژاپن کار خود را آغاز کرد. سپس در سال 1935 با طراحی و ساخت موتور برقی توانست اولین ابزار خود را وارد بازار کند. این شرکت در سال 1938 برند خود را به طور رسمی ثبت کرد و بعد از سال ها یعنی در سال 1958 اولین ابزارآلات برقی خود را روانه بازار کرد.
این شرکت پس از مدتی خط تولید خود را گسترش داد و توانست با به کارگیری تکنولوژی های روز دنیا و شناخت نیازهای کاربران، ابزارآلات متنوعی را وارد بازار کند. محصولات ارائه شده توسط این برند از کیفیت مطلوب و خدمات پس از فروش برخوردار هستند که باعث جلب رضایت مشتریان شده است. این شرکت پس از سال ها آزمایشات مختلف جهت اطمینان از کیفیت ابزارآلات خود توانست اولین دریل بی سیم خود را تولید کند.به نوشته سایت ویکی پدیا برند ماکیتا :
“ماکیتا (به ژاپنی: マキタ株式会社) در سال ۱۹۱۵ به عنوان یک شرکت خصوصی فروش و تعمیرات ابزار برقی در استان آیچی ژاپن تحت نام ماکیتا دنکی سِی ساکوشو (牧田電機製作所) توسط ماسابورو ماکیتا تأسیس شد. پس از چندین سال آزمایش و ارتقاء فناوری خود در سال ۱۹۳۵ اولین موتور ساخت خود را به اتحاد شوروی صادر کرد. در دسامبر سال ۱۹۳۸ شرکت بهطور رسمی تحت نام شرکت برق کاری ماکیتا ثبت شد.”
بیشتر بخوانید: دریل شارژی چیست؟
بوش
برند آلمانی بوش در سال 1886 توسط رابرت بوش تاسیس شد. این برند در حال حاضر یکی از بزرگ ترین شرکت ابزارهای صنعتی و لوازم خانگی در جهان است که طرفداران زیادی دارد. بنیانگذار این برند یعنی رابرت بوش هیچ وقت تصور نمی کرد که کارگاه او به یک شرکت بزرگ تبدیل شود. این برند با شعار “بهتر است پول خود را از دست بدهیم تا اعتماد و اطمینانی که مشتری به ما می کند را از کف ندهیم” به تولید محصولات باکیفیتی چون تجهیزات صنعتی و ساختمانی، ابزارآلات برقی و شارژی، تجهیزات مهندسی و … پرداخته است و با اکثر تولیدکنندگان خودرو در دنیا تعامل دارد.
از انواع دریل شارژی بوش می توان به مدل Gsb 18 V-EC اشاره کرد که به دلیل طراحی منحصر به فرد و امکاناتی که دارد، قابلیت استفاده به عنوان دریل و نیز پیچ گوشتی شارژی را دارد. امکان کنترل قدرت گشتاور، سرعت گردش و باتری های 5 آمپر ساعتی از ویژگی های ارزشمند دریل های شارژی بوش است.
متابو
از دیگر برندهای دریل شارژی متابو می باشد. آلبرت اشنایزل در سال 1923 اولین دریل دستی را در آلمان تولید کرد. در واقع نام متابو از Metal Drill یا همان دریل فلزی الهام گرفته شده است. مشهورترین دریل متابو در سال 1934 با ظرفیت 6.5 میلی متر و توان 120 وات تولید شد.
این برند بیش از 40 سال است که ابزارهای برقی مختلفی تولید می کند و شعب زیادی در سراسر دنیا دارد. دریل شارژی متابو با امکان 32300 ضربه در دقیقه و ظرفیت سوراخ کاری 16 میلی متری در سطوح بتنی نمونه یک دریل شارژی باکیفیت است. از مهمترین مزیت های دریل شارژی چکشی متابو می توان به سیستم تعویض مته آسان اشاره کرد. همچنین امکان تبدیل از حالت معمولی به حالت ضربه ای یا چکشی برای سوراخ کاری روی سطوح مختلف از ویژگی های مهم دریل های این برند می باشد.
هیوندای
شرکت هیوندای در سال 1947 توسط چانگ جو یونگ در کره جنوبی تاسیس شد. این شرکت در ابتدا در حوزه کارهای ساختمانی فعالیت می کرد اما پس از مدتی به گسترش فعالیت های خود در صنایع دیگر اقدام کرد و سپس به یکی از بزرگترین شرکت های موفق در زمینه ابزارآلات تبدیل شد. این شرکت از مجموعه ای از شرکت های تولیدی و شرکت های وابسته به آن ها تشکیل شده است.
ابزارآلات صنعتی هیوندای حدود یک دهه قبل فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده اما تلاش های بی وفقه این برند باعث شده تا در همین مدت اندک جایگاه خود را در حوزه ابزارآلات صنعتی تثبیت کند. در حال حاضر ابزارآلات برند هیوندای در صنایع مختلف اتومبیل سازی، شیمیایی و … مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که این برند تمامی محصولات خود را با استفاده از مدرن ترین و جدیدترین تکنولوژی ها تولید کرده است.
آاِگ
از دیگر برندهای دریل شارژی می توان به آاِگ اشاره کرد. قدمت این برند به 120 سال پیش برمی گردد. این کمپانی در ابتدا با نام جنرال الکتریک و در سال 1883 تاسیس شد اما در سال 1887 نام خود را به آاگ تغییر داد. بنیانگذار این برند امیل راتناو جزء اولین افرادی بود که خط تولید را وارد کشور آلمان کرد.
با صنعتی شدن دنیای امروز و گسترش نیاز افراد به ابزارهای برقی جهت استفاده در کارگاه ها و کارخانه های کشتی سازی و خودروسازی فرصت بسیار بزرگی برای رشد ابزارآلات برقی به وجود آمد. شرکت آاِگ از این فرصت استفاده نمود و در سال 1898 اولین دریل شارژی خود را تولید کرد. اولین دریل تولید شده توسط این برند وزنی برابر با 7.5 کیلوگرم داشته و توانایی ایجاد حفره ای به قطر 6 میلی متر را در فولاد دارد.
دریل پیچ گوشتی تولید شده توسط برند آاِگ از سرعت بالایی در باز و بسته کردن انواع پیچ ها برخوردار است و باتری 18 ولتی آن با گشتاور بالا امکان سوراخ کاری در سطوح مختلف را فراهم می کند.
رونیکس
در میان برندهای دریل شارژی معتبر می توان به برند رونیکس اشاره کرد. این شرکت در حوزه ابزارآلات صنعتی، تجهیزات و متعلقات وابسته به آن فعالیت می کند که این محصولات بر اساس تکنولوژی های روز دنیا و خلاقیت و ابتکار مداوم تیم خلق محصول رونیکس در 15 کشور دنیا و توسط بیش از 500 تامین کننده ابزار تولید می شوند.
ابزارآلات برقی، شارژی، جابه جایی، باغبانی، بادی و … مختلفی توسط رونیکس تولید شده است که همگی از کیفیت بالا و قیمت مناسبی برخوردار می باشند. در ساخت دریل های شارژی رونیکس از باتری های لیتیوم یون استفاده شده است که در برابر سایر باتری ها از وزنی سبک برخوردار می باشد و در وزن کلی دستگاه تاثیر بسزایی گذاشته است. همچنین رونیکس برای دریل های شارژی خود یک چراغ ال ای دی در نظر گرفته که امکان کار در تاریکی و فضای کم نور را فراهم می کند.
مدل 8900K رونیکس یکی از دریل پیچ گوشتی های شارژی این برند است که با برخورداری از بدنه ای مقاوم در برابر ضربه و نیز موتور براشلس ضدآب سرعتی بالغ بر 1700 دور در دقیقه تولید می کند و انرژی مورد نیاز خود را از یک باتری لیتیوم یون 20 ولت تامین می کند.
بیشتر بخوانید: راهنمای انتخاب بهترین دریل شارژی+عکس و ویدیو
مزایا و معایب باتری های لیتیومی به نقل از سایت سرزمین باتری به شرح زیر است:
“باتریهای لیتیومی نسبت به سایر باتریها چگالی انرژی بالاتری دارند. آنها میتوانند تا 150 وات ساعت (WH) انرژی در هر کیلوگرم داشته باشند، در مقایسه با باتریهای هیدرید نیکل-فلز با 60-70WH/kg و باتری های اسید-سرب با 25WH/kg.
آنها همچنین نرخ تخلیه کمتری نسبت به سایر باتریها دارند و در مقایسه با باتریهای نیکل کادمیوم (NiMH) که 20 درصد در یک ماه انرژی از دست میدهند، در یک ماه حدود 5 درصد شارژ خود را از دست میدهند.
باتریهای لیتیومی همچنین حاوی یک الکترولیت قابل اشتعال هستند که می تواند باعث آتش سوزی باتری در مقیاس کوچک شود. این امر باعث شد تا گوشی هوشمند بدنام سامسونگ نوت 7 آتش بگیرد! که سامسونگ را مجبور کرد تولید خود را کنار بگذارد و 26 میلیارد دلار از ارزش بازار خود را از دست بدهد. لازم به ذکر است که این اتفاق برای باتریهای لیتیومی در مقیاس بزرگ رخ نداده است.
تولید باتریهای لیتیوم یونی نیز گرانتر است، زیرا هزینه تولید آنها تقریباً 40 درصد بیشتر از باتریهای نیکل کادمیوم است.”
میلواکی
این برند آمریکایی از سال 1924 فعالیت خود را آغاز کرده و پیشرفت قابل توجهی در تولید ابزارآلات داشته است. دریل شارژی چکشی مدل M12 CPD-402C میلواکی مجهز به موتوری با گیربکس دوسرعته است که امکان کنترل سرعت را می دهد. انرژی مورد نیاز این دریل از یک باتری لیتیوم یونی 12 ولتی تامین می شود.
به نقل از سایت کانال تخفیف درباره بهترین برندهای دریل شارژی میتوان گفت:
“برند ایرانی رونیکس (RONIX)
با پیشرفت تکنولوژی و صنعت و با تکیه بر دانش جوانان ایرانی، امروزه می توان ابزار آلات ساخت ایران را از نظر کیفیت با نمونه های مشابه خارجی تقریباً هم تراز دانست. رونیکس یکی از بهترین برند های تولید دریل شارژی و سایر ابزار آلات است. این مجموعه در سال 1383 تأسیس شده و توانسته با تلاش و پشتکار به یک برند مطرح در این حوزه تبدیل شود. تمام محصولات برند رونیکس دارای گارانتی و گواهینامه ISO 9001-2008 هستند. این تولید کننده ایرانی هم اکنون با ایجاد شعبه های در چین و آلمان توانسته بهترین برند ایرانی ابزار آلات فنی و صنعتی باشد.”
جمع بندی
با توجه به این که دریل های شارژی از ابزارآلات پر کاربرد در مشاغل و صنایع مختلف می باشد و مورد اقبال بسیاری از کاربران قرار گرفته، در این مقاله سعی کردیم شما را با چند نمونه از بهترین برندهای دریل شارژی آشنا کنیم. اگرچه برندهای قدیمی و سنتی بسیاری در بازار ابزار هستند، اما نمی توان برندهای جدید را نادیده گرفت؛ چرا که این برندها از کیفیت مطلوب و قیمت پایین تری نسبت به برخی از برندهای قدیمی برخوردار می باشند.
سؤالات متداول
بهترین برندهای دریل شارژی در بازار چیست؟
متابو، بوش، ماکیتا، توسن،میلواکی، رونیکس و آاِگ
بهترین مزیت استفاده از دریل شارژی چیست؟
دریل های شارژی مناسب استفاده در محیط هایی است که کاربر به پریز برق دسترسی ندارد.
ویژگی های مهم دریل شارژی رونیکس چیست؟
موتور ضدآب، چراغ ال ای دی، باتری لیتیوم یون و طراحی ارگونومیک از ویژگی های بارز در تمام دریل های شارژی رونیکس است.
مدل 8900K رونیکس رو چطوری میتونم از شرکت تهیه کنم؟
همراه عزیز سلام. میتوانید با شماره تلفن 0216497 تماس بگیرید. کارشناسان ما شما را راهنمایی میکنند.