نماشویی با کارواش خانگی؛ درخشش نمای ساختمان در کمترین زمان

نماشویی با کارواش خانگی؛ درخشش نمای ساختمان در کمترین زمان
  • دقیقه 9
  • 139
  • 0

به قلم سمانه محمدزاده

23 فروردین 1404

اولین چیزی که در یک ساختمان جلب توجه می‌کند، نمای آن است. به همین دلیل معمولا از متریال باکیفیت و چشم‌نواز در طراحی نمای ساختمان استفاده می‌شود. با این حال، گردوغبار، باران و آلودگی‌های شهری به مرور زمان باعث کدر و آلوده‌شدن نما می‌شوند. اگر این آلودگی‌ها به‌موقع تمیز نشوند، ماندگار شده و در نهایت هزینه زیادی برای بازسازی نما به همراه خواهند داشت.

پس بهتر است هر چند وقت یک‌بار، نمای ساختمان را تمیز کنید. اما چگونه؟ شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی یک راه حل سریع برای تمیزکاری آن است. در ادامه نحوه انجام این کار را توضیح می‌دهیم.

رونیکس را بخوانید.

چرا شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی بهترین انتخاب است؟

شستشوی نمای ساختمان نه‌تنها به زیبایی و تمیزی آن کمک می‌کند، بلکه ارزش ملک را نیز افزایش می‌دهد. اگر ساختمان شما چندطبقه باشد، برای تمیزکاری نما به یک تیم حرفه‌ای نیاز دارید که هزینه بالایی خواهد داشت. اما با خرید یک کارواش خانگی، می‌توانید سال‌ها از آن استفاده کنید و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.
روش‌های معمولی شستشو با شلنگ نه‌تنها زمان‌بر هستند، بلکه مصرف آب بالایی دارند. در مقابل، کارواش خانگی با فشار بالای آب، بدون نیاز به مصرف زیاد، لکه‌ها و آلودگی‌ها را به‌راحتی از بین می‌برد. به این ترتیب، در مدت‌زمانی کوتاه می‌توانید نمای ساختمان خود را تمیز و درخشان کنید.

بهترین کارواش خانگی؛ بررسی مدل‌های پرفروش و قدرتمند بازار

معرفی کارواش سرشلنگی؛ راهکاری ساده برای تمیزی نما

کارواشِ سرشلنگی یک نازل مخصوص است که روی شلنگ آب نصب می‌شود و فشار خروجی آب را افزایش می‌دهد. این ابزار در انواع مختلفی عرضه می‌شود، از مدل‌های ساده با یک نازل خروجی گرفته تا مدل‌های پیشرفته‌تر که امکان تنظیم فشار آب را دارند. با استفاده از کارواش سرشلنگی، می‌توانید نمای ساختمان را به‌راحتی و با فشار بالای آب تمیز کرده و آلودگی‌ها را از بین ببرید.

 کارواش سرشلنگی

چه نوع کارواشی برای شستشوی نمای ساختمان مناسب‌تر است؟

برای نماشویی با کارواش خانگی، باید کارواش مناسب را انتخاب کنید؛ زیرا هر دستگاه ویژگی‌های متفاوتی دارد. فشار آب کارواش خانگی باید بین 100 تا 180 بار باشد تا بتواند آلودگی‌ها را به‌خوبی از بین ببرد. همچنین، قابلیت تنظیم فشار آب در کارواش برای تمیزکاری سطوح مختلف ضروری است.
برخی از کارواش‌های خانگی مجهز به سیستم حفاظت گرمایی هستند که در صورت افزایش دمای دستگاه، به‌طور خودکار موتور را خاموش کرده و از آسیب به قطعات داخلی جلوگیری می‌کند. طراحی ارگونومیک و وزن سبک این دستگاه‌ها نیز باعث راحتی بیشتر در استفاده می‌شود. علاوه بر این، لانس قابل تنظیم کارواش به کاربر این امکان را می‌دهد که هنگام تمیزکاری، زاویه و نحوه پاشش آب را تنظیم کند.
یکی دیگر از ویژگی‌هایی که کارواش خانگی را برای شستشوی نمای ساختمان مناسب می‌کند، مخزن مواد شوینده خارجی است که قدرت تمیزکاری دستگاه را افزایش می‌دهد.

مقایسه روش‌های نظافت نمای ساختمان با دستگاه کارواش و روش‌های سنتی

برای حفظ و زیبایی نمای ساختمان، نظافت و شستشوی آن از جمله کارهای ضروری است که باید به‌طور منظم انجام شود. در ادامه مقاله، نماشویی با کارواش خانگی و روش‌های شستشوی سنتی را با هم مقایسه می‌کنیم.

شستن نمای ساختمان با کارواش

نگاهی به انواع کارواش‌های رونیکس

شستشوی نمای ساختمان با روش‌های سنتی

در روش‌های سنتی شستشو، از شلنگ آب، سطل، فرچه یا اسفنج استفاده می‌شود که علاوه بر مصرف زیاد آب، زمان‌بر است. در این روش، ممکن است نمای ساختمان به‌طور کامل تمیز نشود و یا در صورت استفاده از فرچه‌ها و برس‌های نامناسب، به سطح نما آسیب وارد شود. در ساختمان‌های بلند، نیاز به نردبان وجود که ممکن است خطرناک باشد.

شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی

در نظافت نمای ساختمان با دستگاه کارواش، از فشار قوی آب برای از بین بردن لکه‌ها و آلودگی‌ها استفاده می‌شود. این روش بدون نیاز به مواد شوینده قوی که ممکن است به نما آسیب بزنند، به‌راحتی سطح را تمیز می‌کند. علاوه بر این، سرعت بالایی دارد و در زمان کوتاهی می‌توان کل نما را شست. یکی دیگر از مزایای نماشویی با کارواش خانگی، کاهش مصرف آب در مقایسه با روش‌های سنتی است.

بهترین کارواش‌های شارژی؛ شست‌وشوی آسان و قدرتمند!

بهترین شوینده‌ها برای شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی

هنگام شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی، باید مواد شوینده را متناسب با نوع کارواش و جنس نمای ساختمان انتخاب کنید. برای کارواش‌های با فشار کم، از مواد شوینده‌ای استفاده کنید که به‌طور خاص برای این نوع دستگاه‌ها طراحی شده‌اند. این مواد معمولا غلیظ هستند و قدرت پاک‌کنندگی بالایی دارند. در کارواش‌های با فشار بالا، از مواد شوینده رقیق استفاده کنید، زیرا فشار بالای آب کف زیادی تولید کرده و باعث تمیزی آسان‌تر سطوح می‌شود.
برای سطوح شیشه‌ای مانند پنجره‌های ساختمان، بهتر است از مواد شوینده‌ای استفاده کنید که مخصوص تمیزکاری شیشه‌ها هستند و خط و خش روی آن‌ها ایجاد نمی‌کنند. به‌طور کلی، همیشه از مواد شوینده مجاز استفاده کنید؛ چرا که استفاده از مواد غیرمجاز، مانند مواد اسیدی، می‌تواند باعث آسیب و پوسیدگی بدنه و قطعات کارواش شود.

بهترین شوینده کارواش

بهترین مدل کارواش خانگی برای نماشویی کدام است؟

در انتخاب یک کارواش خانگی مواردی مانند فشار آّب، قابلیت تنظیم فشار آب، کیفیت ساخت و طراحی بدنه را در نظر بگیرید. در ادامه بهترین مدل‌های کارواش خانگی برای نماشویی را معرفی می‌کنیم.

1.کارواش‌ فشار قوی مدل Bosch AQT 37-13

کارواش بوش مدل AQT 37-13 یک دستگاه شستشوی فشار قوی با توان 1700 وات و فشار 130 بار است که از آب سرد برای تمیزکاری استفاده می‌کند. این دستگاه به نازل 3 در 1 مجهز است که به راحتی لکه‌ها و آلودگی‌ها را از بین می‌برد. طراحی جمع‌وجور و چرخ‌های تعبیه‌شده در زیر دستگاه، جابه‌جایی آن را بسیار آسان کرده است.

کارواش بوش

2.کارواش صنعتی 230 بار رونیکس مدل RP-0230

کارواش رونیکس مدل RP-0230 با موتور القایی 2800 وات یکی از قدرتمندترین دستگاه‌ها برای شستشوی نمای ساختمان است. این کارواش صنعتی دارای حداکثر فشار آب خروجی آن 230 بار است و به عنوان کاربردهای خانگی در شستشوی نمای ساختمان‌های بلند نیز استفاده می‌شود. این دستگاه دارای پنج نازل باکیفیت است که می‌توان زاویه پاشش آن‌ها را به ترتیب در صفر، ۱۵، ۲۵، ۴۰ و ۶۵ درجه تنظیم کرد. همچنین این کارواش مجهز به مخزن خارجی مواد شوینده است که قدرت تمیزکاری را افزایش می‌دهد.

3.کارواش دینامی 100 بار رونیکس مدل RP-0100

کارواش رونیکس مدل RP-0100 با موتور قدرتمند 1400 وات، انتخابی ایده‌آل برای شست‌وشوی دقیق کاشی‌ها، دیوارها، خودرو و حتی حذف رنگ‌های قدیمی، رسوب و زنگ‌زدگی است. این کارواش در عین قدرت بالا صدای کمی دارد. همچنی طراحی ارگونومیک و وزن سبک این دستگاه استفاده از آن را در شرایط مختلف مناسب کرده است.

4.کارواش پرفشار کارچر مدل Karcher K7 Premium

کارواش کارچر مدل K7 با موتور 2800 واتی برای انجام سخت‌ترین کارهای شستشو طراحی شده است. این مدل از کارواش دارای فشار 180 بار و دبی خروجی 600 لیتر در ساعت است که قادر است لکه‌های مقاوم را به راحتی از بین ببرد. همچنین، این کارواش به سیستم کنترل هوشمند مجهز است و به راحتی می‌توانید آن را از طریق گوشی هوشمند تنظیم کنید.

5.کارواش یونیورسال کامپکت 100 بار رونیکس مدل RP-U100C

کارواش رونیکس مدل RP-U100C مجهز به موتور یونیورسال (ذغالی) پرقدقدرتمند 1400 واتی است. حداکثر فشار آب خروجی این کارواش برابر با 100 بار و به راحتی می‌تواند آلودگی‌ها را از سطح نمای ساختمان حذف کند.
بهترین روش‌های نماشویی (سنگی، شیشه‌ای، آجری) با کارواش خانگی
برای نماشویی با کارواش خانگی باید با توجه به نوع مصالح به کاررفته کارواش را تنظیم کنید. اما به طور کلی برای شستشوی نمای ساختمان موارد زیر را در نظر بگیرید.

روش‌های افزایش دوام و تمیزی نمای ساختمان پس از شستشو

بعد از نماشویی با کارواش خانگی، بهتر است برای افزایش دوام و تمیزی نمای ساختمان، مواردی را انجام دهید. پس از شستشو، می‌توانید از محلول‌ها یا پوشش‌های آب‌گریز (نانو) مخصوص نمای ساختمان استفاده کنید. این محلول‌های نانو باعث می‌شوند که آلودگی و لکه‌ها به‌راحتی روی نما نمانند و تنها با آب به‌سادگی پاک شوند.
نماشویی ساختمان باید به‌صورت مرتب و دوره‌ای انجام شود تا لکه‌ها پایدار نشوند و به‌راحتی از بین بروند. بنابراین، هر چند وقت یک‌بار نظافت سبک انجام دهید.
علاوه بر این، برخی از نماها دارای قسمت‌های فلزی و بخش‌های تزئینی هستند که توصیه می‌شود پس از شستشو، با روغن و پوشش‌های ضد زنگ محافظت شوند.

شستن دیوار با کارواش

اشتباهات رایج در نماشویی با کارواش خانگی که باید بدانید

فشار آب زیاد می‌تواند به برخی از مصالح ساختمانی آسیب برساند. بنابراین، فشار آب را متناسب با مصالح نمای ساختمان استفاده کنید. شستن نما باید در آب و هوای مناسب انجام گیرد؛ زیرا در هوای بادی و بارانی، آب به راحتی به سطح نما نمی‌چسبد.

قبل از نماشویی، بخش‌های آسیب‌دیده ساختمان، به‌ویژه ترک‌ها، ترمیم شوند؛ زیرا شستشوی بخش‌های آسیب‌دیده ساختمان می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. فراموش نکنید که نازل را رو به پایین بگیرید. پاشش آب رو به بالا می‌تواند قطرات آب را در میان شکاف‌های نما گرفتار کند و در طولانی‌مدت سبب پوسیدگی دیوارها گردد.

نکات ایمنی مهم هنگام شستشوی نمای ساختمان با کارواش

نماشویی با کارواش خانگی نیازمند رعایت چند نکته برای حفظ ایمنی و افزایش بازده هنگام استفاده است. در ادامه، این نکات را با هم بررسی می‌کنیم.

1.نظافت را در یک روز گرم انجام دهید

نماشویی با کارواش خانگی را بهتر است در یک روز گرم و صاف انجام بدهید. اگر در روز ابری که باد زیادی می‌وزد، کار شست‌وشوی نما را انجام دهید، به احتمال زیاد آب برمی‌گردد و خودتان را خیس می‌کند. اگر نمی‌توانید تا یک روز آفتابی صبر کنید، حداقل در روز بارانی مشغول این‌کار نشوید.

2.ساختمان را خوب محافظت کنید

ابتدا از بسته‌بودن تمامی درها و پنجره‌ها اطمینان حاصل کنید. در صورت لزوم، آن‌ها را با کمک پلاستیک ضخیم و چسب، به‌خوبی بپوشانید. از نایلون و چسب برای پوشاندن چراغ‌ها، هواکش‌ها و فیوزهای برق کمک بگیرید. اشیای غیر ضروری را از اطراف محیط کار جمع کنید. در صورت لزوم، گیاهان و بوته‌ها را با پلاستیک بپوشانید.

3.استفاده از آب و کف برای شستشوی نما

از مخلوط مایع ظرف‌شویی و آب برای از بین بردن لکه‌ها کمک بگیرید. پیش از شروع کار با کارواش، بهتر است لکه‌های سخت را از بین ببرید. با کمک یک برس مناسب و ترکیبی از آب و مایع ظرف‌شویی می‌توانید لکه‌های سخت را پاک کنید.

4.تنظیم آب خروجی

در بیشتر مدل‌ها، دستگاه کارواش میزان پاشش آب را به کمک نازل، قابل تنظیم می‌کند. این مقدار بر روی نازل با درجه مشخص می‌شود و در واقع زاویه پاشش را تعیین می‌نماید. هرچه این درجه کمتر باشد، شدت پاشش آب بیشتر خواهد بود. اگر در کار با کارواش مهارت ندارید، با میزان پاشش کم، کار را شروع کنید. برای شروع کار، زاویه ۴۰ درجه مناسب به نظر می‌رسد. اگر این زاویه پاشش برای انجام کار کافی نبود، به‌آرامی زاویه را تا ۲۵ درجه کاهش دهید.

5.کارواش را در قسمت کوچکی از نما امتحان کنید

فشار زیاد آب می‌تواند به نمای ساختمان آسیب برساند، به‌خصوص اگر در ساخت آن از متریال خاص و ظریفی استفاده شده باشد. بهتر است ابتدا فشار آب خروجی را روی بخش کوچکی از نما امتحان کنید.
در این مقاله، نحوه استفاده از کارواش در نماشویی ساختمان را مورد بررسی قرار دادیم. استفاده از کارواش، علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، باعث افزایش سرعت و کیفیت تمیزکاری نیز می‌شود.
رونیکس انواع کارواش‌های خانگی و صنعتی را با قابلیت‌ها و ویژگی‌های متنوع تولید کرده که پاسخگوی نیازهای مختلف کاربران است.

آیا شما هم تجربه‌ای از شست‌وشوی نمای ساختمان با کارواش داشته‌اید؟ خوشحال می‌شویم نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.


سوالات متداول

آیا شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی مصرف آب زیادی دارد؟
شستشوی نمای ساختمان با کارواش خانگی معمولاً نسبت به شستشو با شلنگ آب مصرف کمتری دارد.
چند وقت یک‌بار باید نمای ساختمان را با کارواش تمیز کنیم؟
تمیزکردن نمای ساختمان با کارواش بستگی به جنس نمای ساختمان و شرایط آب و هوایی منطقه دارد. اما توصیه می‌شود نمای ساختمان حداقل هر 6 ماه یک‌بار تمیز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.