- دقیقه 6
- 48653
- 4 نظر
به قلم رونيكس
26 مرداد 1402
بستن لوله زیر ظرفشویی یا همان سینک در هنگام تغییر دکوراسیون آشپزخانه، نصب یا تعمیر سینک ظرفشویی، عملی ضروری است. برای اینکه بتوانید این مجموعه لولهها را به درستی به هم متصل کنید و بعد از نصب لوله سینک ظرفشویی دچار مشکلاتی نظیر چکه آب، گرفتگی لوله و … نشوید، باید مراحلی را طی کنید و از ابزار مناسبی برای این کار بهره ببرید. در این نوشتار نحوه بستن لوله زیر ظرفشویی را گامبهگام و همراه تصویر به شما آموزش میدهیم.
رونیکس را بخوانید.
گام اول برای بستن لوله زیر ظرفشویی، تهیه نقشه
برای اینکه بتوانید این کار را به دقت و اصولی پیش ببرید، بهتر است ابتدا نقشه بستن لولهها را تهیه کنید. البته این نقشه، طرحی پیچیده و عجیب نیست. صرفا محاسبه تعداد لولهها، اندازه میان سیفونهای سینک، تعیین تعداد مهرهها و … است.
استفاده از توری، گام دوم بستن لوله زیر ظرفشویی
برای بستن لوله زیر ظرفشویی، پس از تهیه نقشه ابتدایی باید توری را در سوراخهای لگن سینک بگذارید. این توریهای مشبک و فلزی، برای جلوگیری از گرفتگی لولهها استفاده میشوند.
بیشتر بخوانید: بررسی 7 مورد از دلایل نشت لوله + بهترین راه تشخیص
در گام سوم، لولهها را به هم وصل کنید.
نقشه بستن لوله زیر ظرفشویی بر اساس نوع سینک و مدل آن تهیه میشود. در این مرحله باید با توجه به نقشه، لولهها را به هم متصل کنید. هنگام نصب لوله سینک ظرفشویی لولههای زیر ظرفشویی پلاستیکی است و این نوع لولهها را به وسیله مهرههای مخصوصی به هم متصل میکنند. میتوانید از پیچ گوشتی رونیکس برای بستن پیچهای مختلف استفاده کنید.
مهرههای دوطرفه، دارای رزوه و شیار برای محکم کردن لولهها هستند. در هنگام بستن لولهها، طرف برآمده لوله در درون مهره قرار گرفته و به لوله دیگر متصل میشود. برای بستن این لوله و آب بندی مناسب، علاوه بر مهره، به واشر نیز نیاز دارید.
بیشتر بخوانید:
آموزش بهترین راه تنظیم کاربراتور اره موتوری در ۳ دقیقه
طرز بستن لوله سینک ظرفشویی دوقلو به این صورت است که اگر سینک سر ریز داشته باشد، اتصالات سر ریز را به وسیله مهره مخصوص به یک سمت از بازوهای چپ یا راست متصل کنید.
گام چهارم، بستن سیفون ظرفشویی!
برای بستن سیفون زیر ظرفشویی، ابتدا باید واشرها را در انتهای خروجی سینک قرار دهید و بعد از آن سراغ بستن سیفون بروید. به یاد داشته باشید که هنگام بستن لولهها، نیرو بیش از حد وارد نکنید. چون حتی ترک برداشتن لولهها، موجب چکه آب و خرابی میشود.
در گام پنجم، لولهها را به سیفون متصل کنید.
بعد از بستن سیفون، زیر سینک ظرفشویی، لولههایی را که بر اساس نقشه اولیه به هم متصل کردید، به این مجموعه اضافه کنید. برای نصب لوله ظرفشویی، لولههایی که یک سر آنها دارای برجستگی است را باید به سیفون کوچک زیر سینک متصل کنید. برای این اتصال نیز باید از مهرههای دوطرفه بهره ببرید.
بیشتر بخوانید: معرفی ۶ بهترین اتو لوله کشی در جهان + مشخصات
نصب لوله سینک ظرفشویی برای بعضی از سیفونها، هر بازو به یک طرف لوله سهراهی به وسیله دو مهره متصل شده و نهایتا بازوها زیر سینک نصب میشوند. در نوع دیگر، برای نصب لوله سینک باید باید هر دو بازو با مهره و واشر به هم متصل شوند. سپس اندازه آنها تنظیم شده و به وسیله پیچ گوشتی پیچ صافی سینک بسته میشود.
بستن سیفون اصلی، گام ششم
سیفون اصلی از یک ورودی در بالای سیفون و یک خروجی با ارتفاع کمتر تشکیل شده است. ورودی این سیفون سه راهی است و خروجی آن، یک خرطومی.
بیشتر بخوانید:
۰ تا ۱۰۰ معرفی انواع رولپلاک + کاربرد
گام هفتم، لوله خرطومی را به لوله فاضلاب متصل کنید.
مرحله آخر برای بستن لوله زیر ظرفشویی، اتصال این مجموعه به لوله فاضلاب است. طریقه نصب لوله فاضلاب سینک ظرفشویی به این صورت است که این مجموعه توسط لوله خرطومی خروجی به لوله فاضلاب متصل میشود.
در طریقه نصب لوله فاضلاب سینک ظرفشویی نیاز به ایجاد اتصالی است که از مهرههای دوطرفه استفاده میکنند تا لوله خرطومی و لوله فاضلاب به خوبی آب بندی شوند.
به نقل از سایت برچسب درباره میتوان گفت:
“وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای بستن لوله زیر سینک دو قلو
قبل از شروع آموزش مرحله به مرحله طرز بستن لوله سینک ظرفشویی دوقلو پرنیان، استیل البرز، اخوان، ایلیا استیل و… باید تجهیزات را آماده کرد، که معمولا این تجهیزات برای همه سینک ها یکسان است.
- سینک ظرفشویی
- سیفون
- پیچ گوشتی
- آچار فرانسه
- مهرههای پلاستیکی: مهرههای پلاستیکی برای محکم کردن اتصالات استفاده میشوند. هنگام بستن مهرهها، دقت کنید که بیش از حد سفت نشوند، زیرا ممکن است باعث آسیب به اتصالات شوند.
- واشرهای لاستیکی: واشرهای لاستیکی از نشتی فاضلاب جلوگیری میکنند. هنگام خرید واشر، حتماً نوع مناسب را انتخاب کنید. واشرها معمولاً به صورت بستههای چندتایی فروخته میشوند.
- نوار تفلون: نوار تفلون برای جلوگیری از نشتی استفاده میشود. نوار تفلون را به صورت یک لایه نازک روی اتصالات بپیچید.”
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با دمونتاژ کولر آبی کلیک کنید.
ابزار رونیکس انتخابی حرفهای برای بستن لوله زیر ظرفشویی
کارهای فنی و تاسیساتی نیاز به ابزار دارد. رونیکس به عنوان بزرگترین برند بازار ابزار ایران، توانسته تمام نیازهای کاربران در این زمینه را پاسخ دهد. رونیکس با ساخت ابزاری متنوع و باکیفیت، کمکحال کاربران برای انجام انواع کارهای فنی و تاسیساتی از جمله بستن لوله زیر ظرفشویی و تمام فعالیتهای لولهکشی است. اگر نظر یا سوالی در مورد نصب لوله سینک ظرفشویی دارید، آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید.
به نقل از سایت اراد برندینگ مشخصات لوله و اتصالات زیر ظرفشویی ها به شرح زیر است:
“مشخصات لوله و اتصالات زیر سینک
لوله و اتصالات سینک ظرفشویی دارای تنوع بالایی است و مدل های مختلفی دارد که همه مدل ها دارای کاربرد های یکسانی هستند و از جنس گالوانیزه است.
این لوله و اتصالات از ورود بوی بد فاضلاب جلوگیری کرده و همچنین مانع ورود موجودات و حشره های فاضلاب به داخل منزل می گردد.
عنوان | توضیحات |
نوع | رو کار و توکار |
مدل | تک لگنه و دو لگنه |
جنس | گالوانیزه |
ابعاد | 14*61 سانتی متر |
سیفون های کار شده در زیر سینک به دو صورت رو کار و توکار کار می شوند و دارای مدل های تک لگنه و دو لگنه می باشند.
منظور از تک لگنه بودن سیفون یعنی دارای یک کاسه لگن در زیر سینک می باشد، مدل های دو لگنه نیز به تازگی وارد بازار شده است و دارای یک سیفون کوچکتر در ابتدای راه ورودی است.”
سوالات متداول
لوله اضافهکننده چیست؟
در سیفون سینک ظرفشویی، از نام لوله اضافهکننده نیز استفاده میشود که برای بلندکردن طول لوله کوتاه در زیر سینک به شما کمک میکند.
شترگلو P شکل سیفون چیست؟
نقش شترگلو، جمعآوری جرمهای موجود در آب خاکستری و جلوگیری از پخش بوی نامطبوع فاضلاب به داخل آشپزخانه است.
سیفون مخزندار چه مزیتی دارد؟
مخزن سیفون مانع از ورود حشرات و انتشار بوی بد فاضلاب میشود.
چه نوع و جنسی برای سیفون و لوله زیر ظرفشویی پیشنهاد می شود؟
لوله و اتصالات سینک ظرفشویی مدل های مختلفی دارد و از جنس گالوانیزه است. سیفونهای زیر سینک به دو نوع روکار یا توکار بوده و تکلگنه یا دو لگنه هستند.
دلیل نشتی دائمی لوله اب چیه ما به تازگی لوله جدید جایگزین کردیم اما بازم نشتی داره
نشتی آب به دلایل متعددی مانند فشار بالا، خوردگی، سنگزدگی، حرارت، سایش یا فرسایش و تغییرات دمایی ناگهانی در لولههای آب اتفاق میافتد. لازم است علت نشتی را شناسایی و آن را برطرف کنید تا لولههای جدید دچار این مشکل نشوند.