- دقیقه 7
- 1404
- 2 نظر
به قلم محمدجواد تاج الدین
22 شهریور 1401
دریل شارژی ایرانی ابزار پرکاربردی است. یک وسیله قابل حمل و عموما سبک که در کارهای نیمه صنعتی و خانگی به کار میآید. از دریلهای شارژی در فعالیتهایی چون سیمکشی، نجاری، کابینتسازی و … استفاده میکنند. امروز در بازار ابزار و یراق ایران، برندهای مختلفی از این دستگاه موجود است. اما کدام برند کیفیت لازم برای استفاده را دارد؟ خدمات پس از فروش کدام تولیدکننده قابل اتکا است و کدام وسیله قیمت به صرفهتری دارد؟
در این مقاله به این سوالات پاسخ میدهیم.
دریل شارژی ایرانی چطور کار میکند
دریلها در دو نوع سیمی و شارژی عرضه میشوند. همانطور که از نام آنها پیدا است؛ دریل سیمی به طور مستقیم باید به پریز برق متصل باشد. دریلهای سیمی عموما وزن بیشتر و قدرت بالاتری دارند و برای کارهای سنگینتر استفاده میشوند.
بیشتر بخوانید:ابزار شیشه بری چیست؟
دریل شارژی اما سبکتر است و حمل آن آسانتر. این ابزار با باطریهای قابل شارژ کار کرده و قابلیت تنظیم دور گشتاور متناسب با کاربری مورد نظر را داراست. از دیگر ویژگیهای این وسیله میشود به موارد زیر اشاره کرد.
- ایمنی بالاتر
- استهلاک پایین به نسبت دریل سیمی
- حمل و نقل آسان
- وزن کم
- امکان استفاده در محیطهای کوچک
بهترین دریل شارژی ایرانی موجود در بازار
اما دریل ایرانی خوب چه ویژگیهایی دارد؟ کدام برند به نسبت قیمت و کارایی به صرفهتر است؟ در بازار ابزار ایران نامهای بزرگ و کوچکی دریل شارژی تولید کردهاند. از Bosh و AEG تا نامهای کمتر شناخته شده داخلی و برندهای خوشنامی مانند رونیکس. در ادامه برخی از محصولات این برندها را بررسی میکنیم.
Bosch از اشتوتگارت تا تهران
Bosch از برندهای معتبر تولید ابزار صنعتی است که از در سال 1886 میلادی در اشتوتگارت آلمان آغاز به کار کرده است. این برند خوشنام در بازار ایران هواداران بسیاری دارد. دریل شارژی یکی از تولیدات این کمپانی آلمانی است. Bosch چندین دریل شارژی با قابلیتهای مختلف را روانه بازار کرده است. برای نمونه دریل شارژی بوش مدل GSR 120-LI را بررسی میکنیم.
AEG اولین اسپانسر ادیسون!
AEG برندی دیگر از کشور آلمان است که برای اولین بار با خرید یکی از اختراعهای توماس ادیسون شروع به کار کرده است. AEG با تولید وسایل مختلف اکترونیکی جای خودش را به عنوان برندی قابل اعتماد در بازار جهانی باز کرده است.
برای نمونه از این برند آلمانی دریل شارژی AEG مدل BS 14 G3 LI-202C را بررسی میکنیم.
DEWALT از مریلند امریکا
این برند امریکایی در ساخت ابزار و وسایل ساختمانسازی اسم و رسمی دارد. در بازار ابزار ایران هم DeWalt نامی آشناست. از این برند امریکایی دریل شارژی مدل DCD734S2 را بررسی میکنیم.
رونیکس، برندی با تفکری جهانی
رونیکس برندی است که سعی دارد کیفیتی در سطح سوپربرندهای بینالمللی به مخاطب عرضه کند. ابزار تولید برند رونیکس جدا از کیفیت ساخت، از قیمت منصفانه و خدمات پس از فروش مناسبی برخوردار است.
رونیکس دریلهای شارژی متنوعی را وارد بازار ایران و جهان کرده است. برای بررسی دریلهای برند رونیکس به سراغ مدل 8012 میرویم.
این دریل شارژی باکیفیت با وزن 1/1 کیلوگرمی انتخاب مناسبی برای کارهای سبک خانگی و نیمه صنعتی است. دریلی با سه نظام اتوماتیک و باتری پرقدرت. در ادامه با دیگر ویژگیهای این ابزار آشنا میشویم.
دریل شارژی 8612 رونیکس، آمیزه طراحی و قدرت
این دستگاه یکی از محصولات باکیفیت برند رونیکس است. دریلی با باتری پرقدرت ساخت کمپانی سامسونگ و موتوری پرقدرت و به روز.
از دیگر ویژگیهای این وسیله میشود به موارد زیر اشاره کرد.
8905k، شاهکار رونیکس در ساخت ابزار
این دستگاه دارای گیربکس دوسرعته، چراغ LED برای محیطهای تاریک، موتور ضد آب و تکنولوژی ضربات چکشی است. دریل شارژی ساخت برند رونیکس که تمام ویژگیهای یک ابزار کاربردی و قابل اطمینان را دارا است.
این دریل شارژی که از آن به عنوان پیچگوشتی نیز استفاده میشود، با طراحی ارگونومیک و زیبا برای استفاده طولانی مدت اپراتور مناسب است.
بیشتر بخوانید:معرفی چند ابزار ارزان اما کاربردی
این دستگاه با برخورداری از قابلیت تنظیم گشتاور با ترکمتر 21 حالته عملیات پیچکاری دقیق را امکان پذیر میکند و ورود آسیب به سطح کار و پیچ را کاهش میدهد.
سه نظام اتوماتیک این دستگاه سختکاری شده از جنس تمام فلزی است که در برابر ضربه و فشار مقاوم است.
بهترین دریل شارژی ایرانی
طراحی ارگونومیک و وزن کم، باتری قوی و قابل شارژ، موتور پرقدرت با گشتاور بالا، امکانات جانبی و کوبش چکشی و همچنین خدمات پس از فروش از جمله معیارهای انتخاب بهترین دریل شارژی ایرانی است.
معیارهایی که همه آنها در دریل شارژی رونیکس به عنوان یک برند باکیفیت وجود دارد. رونیکس با استفاده از تجربه و دانش متخصصین و همچنین تکنسینهای مجرب داخلی سعی دارد با تنوع بالای محصولات و همچنین کیفیت خوب، بازار ابزار ایران را متحول کند.تفاوت دریل شارژی و برقی به نقل سایت همشهری شامل:
“دریل شارژی بهتر است یا برقی؟
شاید بهتر باشد بپرسیم، دریل بیسیم بهتر است یا سیمدار؟ نیرو محرکه هر دو جریان برق است. انواع دریل شارژی، نیروی برق را در خود ذخیره کرده و بدون نیاز به سیستم برق شهری میتوان از آنها استفاده کرد. اینکه کدام دریل بهتر است، بستگی به نیاز و هدف شما دارد. دریلهای سیم دار، قدرت بیشتری از دریلهای بیسیم دارند، به همین دلیل از وزن بیشتری برخوردار هستند. این امر سبب میشود تا جابهجایی و حمل و نقل آنها به سختی انجام شود، اما در عین حال برای انجام کارهای سنگین که به قدرت زیاد نیاز دارند، مناسب است. برای بسیاری از آنها سیم بلندی در نظر گرفته میشود، با این حال ممکن است در شرایطی قرار بگیرید که با محدودیت سیم مواجه شوید.
البته نمیتوان انکار کرد، سیمهای رابط این مشکل را تا حد زیادی رفع کردهاند. با این حال شرایطی پیش خواهد آمد که به برق دسترسی نخواهید داشت. در این حالت آنها با همه قدرت و کارایی که دارند، بیمصرف باقی خواهند ماند.
اگر قصد دارید دریل را برای تعمیرات منزل خریداری نماید، شاید نوع شارژی آن بیشتر برای شما مناسب باشد. از آنها میتوانید برای باز و بسته کردن پیج نیز استفاده نمایید. کار کردن با آنها چندان پیچیده نیست و برعکس دریلهای سیم دار، قدرت زیادی برای مهار کردن آنها نیاز نخواهد بود.
معمولا انواع خانگی آن ولتاژی بین ۱۲ تا ۱۸ ولت دارند. با استفاده از آنها به راحتی میتوانید طیف وسیعی از کارهای تعمیراتی منزل را انجام دهید. هر چه میزان ولتاژ بالاتر باشد، به همان میزان دستگاه به باتری سنگین و بزرگتری نیاز خواهد داشت، به همین دلیل وزن آن نیز افزایش مییابد. بنابراین اگر به دنبال انواع سبک آن هستید، بهتر است به سراغ ولتاژهای پایینتر بروید.”
سوالات متداول
1- آیا همه دریلهای شارژی کاربری پیچگوشتی هم دارند؟
خیر. بستگی به نوع دستگاه و تکنولوژی استفاده شده در آن داردئ. بسیاری از دریلهای شارژی قابلیت استفاده به عنوان پیچگوشتی را ندارند.
2- خاصیت چکشی در دریلهای شارژی چیست؟
این ویژگی باعث میشود کاربر برای عملیات سوراخکاری نیاز نباشد که فشاری به دستگاه وارد کند. ضربات چکشی دستگاه هنگام کار، به صورت اتوماتیک به سطح مورد نظر وارد میشود.
سلام میشه دریل رو به پیچ گوشتی تبدیل کرد؟
سلام همراه گرامی. مقاله” چگونه دریل را به پیچگوشتی برقی تبدیل کنیم؟” را بخوانید. لینک مقاله:
https://www.ronix.ir/mag/how-to-use-drills-as-screwdrivers/